2011. május 3., kedd

Napi gondolatok - 2011. május 3.



"A dolgok mozdulatlanok, belsődbe engedve te adsz életet nekik. Te döntesz arról: befogadod, vagy kizárod őket. Dönts szíved szerint: aki szeretettel közelít a világ dolgaihoz, mindig jól dönt."


"Nagyanyám tanította ezt a bölcsességet, és azt mondta róla, hogy az élet minden nehéz pillanatában jó hasznát veszem. Olyankor, amikor a dolgok rosszra fordulnak, sőt felháborítóan rosszra, de olyankor is, amikor minden a legnagyobb rendben van, sőt az élet szép, és boldognak érzem magam. Segítségével távlatokban tudok majd gondolkodni, és segít abban, hogy a jó dolgokból a lehető legtöbbet hozzam ki, a rosszakkal kapcsolatban pedig legyek sztoikus. . . MINDEN ELMÚLIK EGYSZER. " (Claire Rayner)


„Felejts el minden tanácsot, amit bárkitől is kaptál! Ha nem teszed, akkor csak a szavak azon felét fogod értelmezni, amelyeket fel bírsz fogni, amelyek meg tudnak jelenni a fejedben. Kiesel a Teljességből, mert igaznak vagy hamisnak, követendőnek vagy elvetni valónak találsz bizonyos elveket, gondolatokat. Minden döntésed csak szenvedést okoz Neked, mert az elméd nem látja tisztán az érzelmeket! Úgyhogy ne dönts! Csak egyszerűen ÉREZZ! És akkor magad leszel az Életed!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése